igdrazil (igdrazil) wrote,
igdrazil
igdrazil

This journal has been placed in memorial status. New entries cannot be posted to it.

Про смаки та звички

Нещодавно зробив аджику. Є в нашій родині така осіння традиція. Як на українські смаки аджика досить гостра грамів сімсом гострого червоного перцю і пів кіло часнику на півтора кілограми солодкого перцю і десь стільки ж помідорів. Як тільки зробив мати покуштувала і сказала, що з перцем я переборщив і таке вона їсти не може. Я не повірив. На наступний день вона приготувала простенький і пісненький суп – картопля з квасолею і все. Так от в цей суп мати накидала аджики, посипала чорним перцем і хвалила як смачно вийшло. Навіщо там чорний перець? Ну який же суп без чорного перцю? А що там є аджика, то це не привід від нього відмовлятися.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments